Bauknecht EMNK5 2238 PT - Gőzfunkciós 22 literes Outlet Beép. Mikrohullámú sütő ⭐

Bauknecht EMNK5 2238 PT - Gőzfunkciós 22 literes Outlet Beép. Mikrohullámú sütő ⭐

79,900 Ft 109,900 Ft -27%
Állapot: Esztétikai sérülés előfordulhat
Elérhető Elfogyott
Megtekintve 369 alkalommal
Bauknecht EMNK5 2238 PT - Gőzfunkciós 22 literes Outlet Beép. Mikrohullámú sütő ⭐

3D RENDSZER
Teljesen egyenletes eredmények.
Az innovatív 3D-s rendszer lehetővé teszi a hő egyenletes eloszlását a mikrohullámú sütőben, ezáltal optimális főzést vagy melegítést, valamint ételek finom leolvasztását.

AUTOSTEAM ÉS SENSORSTEAM
Gyengéd és egészséges gőzfőzés.
Az AutoSteam & SensorSteam funkciónak köszönhetően az ételek vitaminjai és ásványi anyagai optimálisan megmaradnak, ami ideális zöldségek, hal vagy rizs számára. A mellékelt gőzfőző hőálló 120 ° C-ig, hidegálló -4 ° C-ig, és mosogatógépben mosható.

GYERMEKZÁR
A biztonság a legfontosabb.
A beépített gyermekzárnak köszönhetően a gyermekek kíváncsi kezei védettek. A gyermekbiztosítás aktiválásakor nem lehet véletlenül bekapcsolni vagy beállítani a programokat.

PROTOUCH
Állandó elegancia.
A ProTouch-nak köszönhetően hosszú távú tisztaságot és ízléses megjelenést élvez. Az udvariatlan ujjlenyomatok a múlté. A speciálisan kezelt rozsdamentes acél felületek különösen könnyen karbantarthatók.


RAPIDDEFROST
Leolvasztás percben.
A fagyasztott ételeket akár hétszer gyorsabban és egyenletesen kiolvasztják. Ez biztosítja az ételek minőségének optimális megőrzését.


RAPID START
Legjobb eredmények a húsleves és a Co számára.
A RapidStart funkció legfeljebb 30 másodpercre melegíti fel a mikrohullámú sütőt, amely ideális hőmérsékletet teremt vízbázisú ételek, például húsleves vagy italok melegítéséhez.

Részletek

  • outlet
  • beépíthető

Termékleírás

- 2 ÉV GARANCIA -

teljesítmény

 

Mikrohullámú teljesítmény 750 watt

Jellemzők és funkciók

Gőz funkció, elektronikus vezérlés

Méretek és súly

Főzési terület/ űrtartalom 22 liter

Egyéb tulajdonságok

Típus Beépíthető

Üzemi feszültség 220-240 V V

Hálózati frekvencia 50 - 60 Hz

Hálózati biztosíték 16 A

 

Amikor az elektrosokk.com webshopunkban rendelést adsz le, mi küldünk egy visszaigazolást emailben, amiben tájékoztatunk a rendelésed státuszáról. Az ilyen levélben benne lesz a termék ára és a szállítási költség is. A kiválasztott fizetési és átvételi mód is feltüntetésre kerül. Látszik a számlázási és szállítási cím is.

A teljes rendelési és szállítási folyamat a következő:

A teljes szállítási idő a megrendeléstől a kézbesítésig van kalkulálva. A teljes szállítási idő két fő részre osztódik, a feldolgozási időre ami a termék futárnak való átadásáig tart. A második rész pedig a kézbesítési idő, ami  teljesen az átvételig szól.

Feldolgozási idő: A megrendelést követő visszaigazolás, a megrendelt termék ellenőrzése, csomagolása és átadása a futár cégnek.

Kézbesítési idő: Az az idő szakasz, amikor a futár cég az átvett csomagot beszállítja a központi raktárába, majd átkerül a termék arra a kocsira, amely a címzetthez fogja szállítani. A szállítás előtt a futár egyeztet, hogy mely napon várható a kézbesítés. A címre szállításkor átadja a csomagot egy kísérő okmány aláírásának ellenében.