Beko BIM22400XMS  Beépíthető sütő

Beko BIM22400XMS Beépíthető sütő

89,900 Ft 97,990 Ft -8%
Elérhető Raktáron
Garancia 5 Év
Szállítási ktg. 4990 Ft.

Részletek

  • Állapot outlet
  • Beépítés Beépíthető (Beép.)
  • Energiaosztály (2021.03.01. Előtt) A+
  • Sütő - Öntisztítás Fajtája Katalitikus
  • Szín ezüst

Ez a készülék Outlet termék!

Részletek

Termékleírás

-5 Év Garancia-

 

Típus Elektromos sütő
Űrtartalom 71 liter
Energiaosztály  A+
Tisztítás  Katalitikus
Multifunkciós  Igen
Grill Van
Gyermekzár Van
Kijelző Van
Szélesség 60 cm
Magasság 59 cm
Mélység 55 cm

Amikor az elektrosokk.com webshopunkban rendelést adsz le, mi küldünk egy visszaigazolást emailben, amiben tájékoztatunk a rendelésed státuszáról. Az ilyen levélben benne lesz a termék ára és a szállítási költség is. A kiválasztott fizetési és átvételi mód is feltüntetésre kerül. Látszik a számlázási és szállítási cím is.

A teljes rendelési és szállítási folyamat a következő:

A teljes szállítási idő a megrendeléstől a kézbesítésig van kalkulálva. A teljes szállítási idő két fő részre osztódik, a feldolgozási időre ami a termék futárnak való átadásáig tart. A második rész pedig a kézbesítési idő, ami  teljesen az átvételig szól.

Feldolgozási idő: A megrendelést követő visszaigazolás, a megrendelt termék ellenőrzése, csomagolása és átadása a futár cégnek.

Kézbesítési idő: Az az idő szakasz, amikor a futár cég az átvett csomagot beszállítja a központi raktárába, majd átkerül a termék arra a kocsira, amely a címzetthez fogja szállítani. A szállítás előtt a futár egyeztet, hogy mely napon várható a kézbesítés. A címre szállításkor átadja a csomagot egy kísérő okmány aláírásának ellenében.