Kedves Érdeklődő, Vásárlónk!


Az Ön pénze biztonságban van, termékeink megvásárlásával nyugodt lehet, hogy remekül működő készüléket vásárolt, amire minimum 1 éves garancia van.

Amennyiben Ön webshopunkban vagy emailben rendelt és valamely oknál fogva meggondolná magát és nem tart igényt a kiválasztott termékre úgy 14 napon belül írásban jelezheti ezt felénk. (elektrosokk2000@gmail.com, info@elektrosokk.com)

Cégünk gondoskodik a pénzvisszafizetésről a törvényben előírt módon.

Minden esetben felvesszük, a kapcsolatot a megrendelővel és csak a vásárlói megerősítést követően, lép hatályba, a számlázás és fizetés, illetve a szállítás, megrendelése.

Outlet Termék rendelésére vonatkozó, FONTOS információk!

Áruhitel esetén: A megrendelés feladása gomb megnyomása után egy új ablakban indul a hiteligénylés folyamata.
Outlet termék hitelre történő vásárlása esetén, addig ne folytassa, a hitelt, amíg, nem vettük fel a kapcsolatot Önnel és meg nem bizonyosodott, a termék esztétikai állapotáról! A hiteligénylés oldalán beállított belépési adatokkal, később folytathatja, a kérelmét.

Minden OUTLET terméket szervizünk ellenőrzi és teszteli.

Az OUTLET termékről a megrendelést követően fényképeket küldünk.(minden oldalát, belsejét fotózzuk)

AZ OUTLET TERMÉK RENDELÉSE, NEM JÁR FIZETÉSI KÖTELEZETTSÉGGEL MINDADDIG, AMÍG A VÁSÁRLÓ, AZT JÓVÁ NEM HAGYJA!

Amennyiben a megrendelő a képeket jóváhagyja, - ezt írásban visszaigazolja - utána kerül kiszállításra a termék. Mindig azt a készüléket küldjük el a futárral, amelyről a fotó készült!