LG SK8 2.1 360W Outlet HANGPROJEKTOR

LG SK8 2.1 360W Outlet HANGPROJEKTOR

89,900 Ft 99,900 Ft -10%
Állapot: Esztétikai sérülés előfordulhat
Raktáron Elfogyott
Megtekintve 223 alkalommal
LG SK8 2.1 360W Outlet HANGPROJEKTOR

2.1ch Dolby Atmos Hangprojektor Teljesítmény: 360 W Chromecast, Wifi, Bluetooth


Termékleírás

- 1 ÉV GARANCIA -

Termék leírása

2.1ch Dolby Atmos Hangprojektor
Teljesítmény: 360 W
Chromecast, Wifi, Bluetooth

Tulajdonságok

TÍPUS 2.1 Soundbar
HANGCSATORNA 2.1
DOLBY DIGITAL Van
HDMI 1.4 BE 1.000 db
USB Van
OPTIKAI HANG KI Van
ALAP SZÍN Sötét szürke
WIFI Van

 

Amikor az elektrosokk.com webshopunkban rendelést adsz le, mi küldünk egy visszaigazolást emailben, amiben tájékoztatunk a rendelésed státuszáról. Az ilyen levélben benne lesz a termék ára és a szállítási költség is. A kiválasztott fizetési és átvételi mód is feltüntetésre kerül. Látszik a számlázási és szállítási cím is.

A teljes rendelési és szállítási folyamat a következő:

A teljes szállítási idő a megrendeléstől a kézbesítésig van kalkulálva. A teljes szállítási idő két fő részre osztódik, a feldolgozási időre ami a termék futárnak való átadásáig tart. A második rész pedig a kézbesítési idő, ami  teljesen az átvételig szól.

Feldolgozási idő: A megrendelést követő visszaigazolás, a megrendelt termék ellenőrzése, csomagolása és átadása a futár cégnek.

Kézbesítési idő: Az az idő szakasz, amikor a futár cég az átvett csomagot beszállítja a központi raktárába, majd átkerül a termék arra a kocsira, amely a címzetthez fogja szállítani. A szállítás előtt a futár egyeztet, hogy mely napon várható a kézbesítés. A címre szállításkor átadja a csomagot egy kísérő okmány aláírásának ellenében.