LG WK7 XBOOM AI Thinq 30W Bluetooth Outlet hangszóró MERIDIAN Technológiával

LG WK7 XBOOM AI Thinq 30W Bluetooth Outlet hangszóró MERIDIAN Technológiával

34,900 Ft 49,900 Ft -30%
Állapot: Esztétikai sérülés előfordulhat
Raktáron Elfogyott
Megtekintve 269 alkalommal
LG WK7 XBOOM AI Thinq 30W Bluetooth Outlet hangszóró MERIDIAN Technológiával

Termékleírás

- 1 ÉV GARANCIA -

Erősítő / hangszórók
TÁMOGATOTT DEKODÁLÓ FORMÁTUMOK
AUDIOKÉPESSÉGEK
HANG MÓDOK
AI JELLEMZŐK
KÉNYELMES JELLEMZŐK
BUTTONS
KIEGÉSZÍTETT TARTOZÉKOK
MÉRETEK

 

Amikor az elektrosokk.com webshopunkban rendelést adsz le, mi küldünk egy visszaigazolást emailben, amiben tájékoztatunk a rendelésed státuszáról. Az ilyen levélben benne lesz a termék ára és a szállítási költség is. A kiválasztott fizetési és átvételi mód is feltüntetésre kerül. Látszik a számlázási és szállítási cím is.

A teljes rendelési és szállítási folyamat a következő:

A teljes szállítási idő a megrendeléstől a kézbesítésig van kalkulálva. A teljes szállítási idő két fő részre osztódik, a feldolgozási időre ami a termék futárnak való átadásáig tart. A második rész pedig a kézbesítési idő, ami  teljesen az átvételig szól.

Feldolgozási idő: A megrendelést követő visszaigazolás, a megrendelt termék ellenőrzése, csomagolása és átadása a futár cégnek.

Kézbesítési idő: Az az idő szakasz, amikor a futár cég az átvett csomagot beszállítja a központi raktárába, majd átkerül a termék arra a kocsira, amely a címzetthez fogja szállítani. A szállítás előtt a futár egyeztet, hogy mely napon várható a kézbesítés. A címre szállításkor átadja a csomagot egy kísérő okmány aláírásának ellenében.