- Fontos információ, a jelen járványügyi helyzetre! -

Idézzük, a futárcég tájékoztatóját:

A járványhelyzet miatt bevezetett speciális csomagátadási intézkedéseken a visszajelzések alapján némileg változtattunk.
A változások:

  • a vásárlónak lehetősége van az átadás után, a bejárati ajtóban meggyőződnie a csomag sérülésmentességéről: amennyiben bármilyen észrevétele (mennyiségi / minőségi) van, akkor azt még a futár jelenlétében fel kell vezetnie a fuvarlevélre, utólagos reklamációt ezzel kapcsolatban nem tudunk elfogadni
  • a továbbiakban nem lesz lehetőség aláírás helyett személyi igazolvány számmal átvenni a csomagot: kérjük, hogy a vásárló minden esetben írja alá a fuvarlevelet (a saját íróeszközével)

A termékeket társasházon belül az emeletre felvisszük, ugyanakkor a termékek átadása a lakás/ház bejárati ajtajában történik, az ingatlanba (lakásba, családi házba) a szállító kollégáink nem lépnek be, így nem is viszik a csomagot a rendeltetési helyre.

Vásárlónak lehetősége van a futár jelenlétében a terméket/gépet a bejárati ajtóban kicsomagolni, ellenőrizni annak sérülésmentességét. A csomag tartalmára vonatkozó reklamációt kizárólag abban az esetben tudunk elfogadni, ha a hiány vagy sérülés ténye a fuvarlevélen a futár jelenlétében kerül rögzítésre.

Régi gép elszállítására csak abban az esetben történhet meg, ha a vásárló kikészíti elszállításra alkalmas állapotban az ajtó elé.

Fuvarlevelet saját íróeszközzel kell aláírnia az átvevőnek.


Üzletünk országos házhozszállítást biztosít a KovaTrans Szállítócég által, az Önök részére 3-7 munkanapos határidővel.

Gödöllői szállítást 1-3 napon belül is tudunk vállalni.

A kiszállítás menetéről, folyamatos tájékoztatást kapnak emailen keresztül, a véglegesített rendelés leadását követően.
Az Elektrosokk Műszaki Diszkont és Outlet-ben rendelését, gondosan csomagolva, országosan házhozszállítjuk rövid határidővel, de lehetőség van személyesen is átvenni, megnézni azokat Gödöllőn, a Thegze Lajos utcai Tescoban található üzletünkben, ahol felkészült szakértői csapattal várunk minden kedves érdeklődőt.  
A régi cserekészüléket elszállítják, nem kell a régit, rakosgatni, kerülgetni.
Lehetőség van utánvétes, illetve előreutalás módján is fizetni.

Az utánvét költsége, a vásárlót terheli (+1.000 Ft)

Szállítási Díjtáblázat:
Országos Házhozszállítás: 5.000 Ft (háztartási gép 1 db)

Országos Házhozszállítás: 10.000 Ft (háztartási gép 2 db)

Országos Házhozszállítás: 12.500 Ft (háztartási gép 3 db)

Országos Házhozszállítás: 15.000 Ft (Syde-by-Syde Amerikai hűtő)