Whirlpool WSFE 2B19 - A+ 10 Terítékes Outlet Mosogatógép ⭐

Whirlpool WSFE 2B19 - A+ 10 Terítékes Outlet Mosogatógép ⭐

79,900 Ft 86,900 Ft -8%
Állapot: Esztétikai sérülés előfordulhat
Elérhető Raktáron
Megtekintve 140 alkalommal
Whirlpool WSFE 2B19 - A+ 10 Terítékes Outlet Mosogatógép ⭐


Részletek

  • outlet
  • A+
  • Hagyományos
  • fehér
  • 10

Termékleírás

- 2 ÉV GARANCIA -

Energia
Energiaosztály
A+
Energiafogyasztás
0.83 kWh
Éves energiafogyasztás
238 kWh
Mosási hatékonyság
A
Szárítási hatékonyság
A
Vízfogyasztás
11.5 liter
Éves vízfogyasztás
3220 liter
Programok

 

Amikor az elektrosokk.com webshopunkban rendelést adsz le, mi küldünk egy visszaigazolást emailben, amiben tájékoztatunk a rendelésed státuszáról. Az ilyen levélben benne lesz a termék ára és a szállítási költség is. A kiválasztott fizetési és átvételi mód is feltüntetésre kerül. Látszik a számlázási és szállítási cím is.

A teljes rendelési és szállítási folyamat a következő:

A teljes szállítási idő a megrendeléstől a kézbesítésig van kalkulálva. A teljes szállítási idő két fő részre osztódik, a feldolgozási időre ami a termék futárnak való átadásáig tart. A második rész pedig a kézbesítési idő, ami  teljesen az átvételig szól.

Feldolgozási idő: A megrendelést követő visszaigazolás, a megrendelt termék ellenőrzése, csomagolása és átadása a futár cégnek.

Kézbesítési idő: Az az idő szakasz, amikor a futár cég az átvett csomagot beszállítja a központi raktárába, majd átkerül a termék arra a kocsira, amely a címzetthez fogja szállítani. A szállítás előtt a futár egyeztet, hogy mely napon várható a kézbesítés. A címre szállításkor átadja a csomagot egy kísérő okmány aláírásának ellenében.